Meelopen leerjaar 4

De Lerende Regio Arnhem organiseert Meeloopdagen op het mbo voor 4e jaars vmbo-leerlingen in de periode van maandag 25 november t/m vrijdag 20 december 2019. Je kunt je voor twee mbo-opleidingen in de omgeving van Arnhem inschrijven.

Je bezoekt een mbo-school om te kijken of die school en opleiding iets voor je is. De mbo-school biedt je een programma aan met info- en workshops of meelopen met een klas. Een bezoek duurt een ochtend of een middag. Voordat je een mbo-opleiding kunt bezoeken, moeten een aantal zaken geregeld worden.

Via een keuzemenu kom je terecht bij de gewenste mbo-school en opleiding. Via de website van de gekozen mbo-school meld jij je aan. Van de mbo-school krijg je een bevestiging dat jij je hebt aangemeld. De mbo-school kijkt hoe groot de belangstelling is. Bij plaatsing krijg je een uitnodigingsbrief/mail. Bij overinschrijving zal een afwijzingsbrief/mail of alternatief aanbod verstuurd worden.

Vanaf maandag 7 oktober t/m zondag 3 november a.s. kun je kijken welk aanbod er van de mbo-opleidingen is en kun jij je aanmelden voor een Meeloopdag.
Aanpassingen/wijzigingen van je keuzes moet je regelen met de mbo-contactpersoon. Succes met je voorbereiding.

Niveau

Sectoren

Medewerker beheer ICT (BOL) – VELP

Inschrijven

Mediavormgever (BOL) – Velp

Inschrijven

Mediavormgever (BOL) – Velp

Inschrijven

ICT-beheerder (BOL) – Velp

Inschrijven

Applicatie- & mediaontwikkelaar (BOL) – Velp

Inschrijven

Applicatie- & mediaontwikkelaar (BOL) – Velp

Inschrijven