Meelopen leerjaar 3

De Lerende Regio Arnhem organiseert Meeloopdagen op het mbo voor 3e jaars vmbo-leerlingen in de periode van maandag 2 t/m vrijdag 27 maart 2020. Je kunt je voor twee mbo-opleidingen in de omgeving van Arnhem inschrijven.

Je bezoekt een mbo-school om te kijken of die school en opleiding iets voor je is. De mbo-school biedt je een programma aan met info- en workshops of meelopen met een klas. Een bezoek duurt een ochtend of een middag. Voordat je een mbo-opleiding kunt bezoeken, moeten een aantal zaken geregeld worden.

Via een keuzemenu kom je terecht bij de gewenste mbo-school en opleiding. Via de website van de gekozen mbo-school meld jij je aan. Van de mbo-school krijg je een bevestiging dat jij je hebt aangemeld. De mbo-school kijkt hoe groot de belangstelling is. Bij plaatsing krijg je een uitnodigingsbrief/mail. Bij overinschrijving zal een afwijzingsbrief/mail of alternatief aanbod verstuurd worden.

Vanaf maandag 27 januari t/m 16 februari a.s. kun je kijken welk aanbod er van de mbo-opleidingen is en kun jij je aanmelden voor een Meeloopdag.
Aanpassingen/wijzigingen van je keuzes moet je regelen met de mbo-contactpersoon. Succes met je voorbereiding